عمومی

بهترین زمان جذب منیزیم + خواص آن【سال 1403】✅

در این مقاله قصد داریم در رابطه با بهترین زمان جذب منیزیم + خواص آن اطلاعات مفید و بسیار ارزشمندی را در اختیار شما قرار دهیم. منیزیم به عنوان یکی از مهم ترین مواد معدنی مهم است که تاثیرات شگفت انگیزی بر روی سلامت بدن دارد. این ماده به طور شگفت آوری در بهبود و کنترل قند خون، جلوگیری از حملات میگرن، کاهش فشار خون و محافظت در برابر افسردگی نقش دارد. شما می توانید نیاز روزانه خود به منیزیم را تنها از طریق مواد غذایی برآورده کنید.

کلینیک زیبایی ماهرخ

البته ممکن است برخی از افراد نیاز به مصرف مکمل های منیزیم داشته باشند. این دسته از افراد همواره به دنبال بهترین زمان جذب منیزیم هستند. این کار کمک می کند تا مقدار بیشتری از این ماده جذب شده و به سلامت بدن کمک کند. در صورتی که شما نیز قصد مصرف مکمل های منیزیم را دارید، به شما پیشنهاد می کنیم خواندن این مقاله را به هیچ عنوان از دست ندهید.

چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟

در واقع بیشتر افراد به دلایل مختلفی مانند سبک زندگی ناسالم، از رژیم غذایی خود منیزیم کافی را دریافت نمی کنند. با این حال علائم کمبود منیزیم را به سادگی نمی توان در افرادی که مشکل خاصی ندارند، مشاهده کرد. بهترین متخصصان در دنیا معتقدند که کمبود منیزیم می تواند باعث عوارض سلامتی مختلف شوند. به همین خاطر لازم است افراد میزان منیزیم توصیه شده را مصرف کنند. مواد خوراکی مانند بادام، اسفناج، بادام هندی سرشار از مواد معدنی مختلف و منیزیم می باشد.

به همین خاطر به شما پیشنهاد می کنیم به بهترین فروشگاه آجیل و خشکبار در اسلامشهر مراجعه کرده و تازه ترین محصولات را خریداری نمایید. در صورتی که افراد نتوانند منیزیم کافی را از طریق رژیم غذایی دریافت کنند، پزشک مصرف مکمل ها را توصیه می کند. منیزیم در بسیاری از عملکردهای بدن نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. به همین خاطر لازم است مصرف منیزیم را جدی بگیرید. در این قسمت برخی از مهم ترین خواص منیزیم آورده شده است:

  • سلامت استخوان: با این که بیشتر تحقیقات بر روی نقش کلسیم در سلامت استخوان تمرکز دارند، باید بدانید منیزیم نیز برای شکل گیری سالم استخوان نیز ضروری است. در واقع منیزیم می تواند سلامت استخوان را به صورت مستقیم و غیر مستقیم شکل دهد. زیرا این ماده به تنظیم سطح کلسیم و ویتامین دی به عنوان دو ماده ضروری برای سلامت استخوان کمک می کند. برای بررسی سلامتی تغذیه روزانه بهتر است به بهترین متخصص تغذیه در اسلامشهر مراجعه نمایید.
  •  سلامت قلب و عروق: بدن برای حفظ سلامت ماهیچه ها مانند قلب به منیز مانند قلب به منیزیم نیاز دارد. طبق تحقیقات صورت گرفته منیزیم نقش حیاتی در سلامت قلب ایفا می کند.برخی از مطالعاتی که در سال ۲۰۱۸ گزارش شده است کمبود منیزیم ریسک ابتلای افراد به مشکلات قلبی عروقی را تا حد چشمگیری افزایش می دهد. در واقع بخشی از این موضوع به دلیل تاثیراتی است که منیزیم در سطح سلولی دارد. محققان دریافتند که کمبود منیزیم در افراد مبتلا به نارسایی احتقانی قلب شایع بوده و ممکن است باعث بدتر شدن نتایج بالینی  آن ها شود. در این راستا باید بدانید ریسک فوت اشخاصی که پس از حمله قلبی منیزیم دریافت می کنند کمتر است. در واقع پزشکان ممکن است در برخی از موارد در طی درمان نارسایی دهقانی قلب از منیزیم استفاده کنند. این کار باعث می شودریسک آریتمی قلب یا ریتم غیر عادی آن تا میزان قابل توجهی کاهش یابد.
  • بیماری میگرن: ماده معدنی منیزیم می تواند به جلوگیری از سردرد و تسکین آن کمک  زیادی کند. در واقع کمبود منیزیم کمبود منیزیم ممکن است بر روی انتقال دهنده های عصبی تاثیر گذاشته و انقباض رگ های خونی را تا حد زیادی محدود کند. این عوامل از نظر متخصصان به طور مستقیم با میگرن ارتباط دارند. به طور کلی افراد مبتلا به میگرن در مقایسه با دیگر افراد سطوح پایین تری از منیزیم را در خون و بافت های بدن خود دارند. البته این احتمال نیز وجود دارد که سطح منیزیم در مغز انسان با وجود بیماری میگرن کاهش پیدا کند. در سال ۲۰۱۷ سی سیستماتیک انجام شده نشان می دهد منیزیم درمانی می تواند برای جلوگیری از میگرن تا حد زیادی مفید باشد. همچنین مصرف ۶۰۰ گرم منیزیم سیترات راهکار موثری برای پیشگیری از این بیماری می باشد. احتمالاً مقدار منیزیم دریافتی برای افراد مبتلا به میگرن باید زیاد باشد و لازم است افراد تنها با مشورت پزشک از این درمان استفاده کنند.
  • کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی: منیزیم اثرات موثری بر روی سندروم پیش از قاعدگی در خانم ها دارد. مطالعات انجام شده در مقیاس کوچک نشان می دهد که مصرف مکمل های منیزیم به همراه ویتامین ب ۶ قادر است علائم سندروم پیش از قاعدگی را بهبود ببخشد. بررسی هایی که در سال ۲۰۱۹ انجام شد نشان می دهد که دانشمندان برای اثبات چنین موضوعی به مطالعات بیشتری نیاز دارند.در واقع می توان گفت مصرف مکمل های منیزیم برای کاهش، علائم مزاجی و حساسیت غیر طبیعی سینه ها نیز بسیار مفید می باشد.
  • بیماری دیابت: طبق تحقیقات صورت گرفته افرادی که در رژیم خود از منیزیم زیاد استفاده می کنند کاهش ریسک دیابت  نوع دو در این افراد به شدت کاهش پیدا می کند. شاید علت این موضوع این باشد که منیزیم نقش مهمی در کنترل گلوکز و سوخت و ساز انسولین دارد. همچنین طبق بررسی های انجام شده در سال ۲۰۱۵ بیشتر افراد مبتلا به دیابت اما نه همه  آن ها منیزیم کمی داشته و ممکن است منیزیم در مدیریت بیماری  آن ها نقش مثبتی داشته باشد. البته امکان دارد کمبود منیزیم مقاومت به انسولین را بدتر کند. این وضعیتی است که اغلب پیش از بروز بیماری دیابت نوع ۲ رخ می دهد. همچنین باید در نظر داشته باشید که مقاومت به انسولین ممکن است باعث کاهش سطح منیزیم شود. بدین ترتیب پیش از این که پزشکان بتوانند به طور روتین از منیزیم برای کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع دو استفاده کنند، لازم است پژوهش های بیشتری در این زمینه انجام شود.
چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟

بهترین زمان جذب منیزیم

صرف نظر از این که شما منیزیم را برای کاهش اضطراب، به خلق یا مصرف لازم است بدانید مزایای مصرف مکمل های منیزیم با مصرف طولانی مدت آن ها مشاهده می شود. به همین خاطر تا زمانی که بتوانید مکمل های منیزیم را به طور منظم مصرف کنید امکان استفاده  آن ها در هر زمانی از طول روز وجود دارد. البته برخی از افراد بهتر است در اولین ساعات صبح این مکمل را مصرف کنند.

این در حالی است که بسیاری از افراد ممکن است با مصرف مکمل ها همراه با شام یا مستقیماً قبل از خواب راحت تر باشند. نکته ای که در این رابطه وجود دارد این است که  شما باید یک برنامه منظم و دقیق منیزیم داشته باشید. همچنین لازم است در این رابطه پایبند بوده و روزانه مطمئن شوید که دوز  مورد نیاز خود به منیزیم را دریافت می کنید. اگرچه مصرف مکمل های منیزیم در هر ساعت از شبانه روز عوارضی ندارد، اما ممکن است در برخی از افراد منجر به بروز عوارض جانبی شود.

برخی از شایع ترین عوارض جانبی مکمل های منیزیم شامل مشکلات گوارشی مانند تهوع اسهال و استفراغ است. در صورتی که هر یک از این علایم را مشاهده کردید لازم است مکمل های منیزیم خود را با غذا مصرف کنید. اما در صورتی که همچنان این علائم را مشاهده کرده اید لازم است با یک پزشک متخصص  مشورت کرده و بهترین روش درمان را پیش ببرید.

تداخلات دارویی احتمالی با منیزیم

در حقیقت مکمل های منیزیم ممکن است با جذب چند نوع دارو تداخل داشته باشند. بی توجهی به این موضوع می تواند اثربخشی مکمل هاراه تا حد بسیار چشمگیر کاهش دهد. برخی از داروها نیز ممکن است  دفع منیزیم از طریق ادرار را تا حد چشمگیری افزایش داده و منجر به خطر کمبود منیزیم در بدن شود.  برای مثال روش صحیح مصرف انواع آنتی بیوتیک ها این است که شما باید حداقل دو ساعت قبل یا ۴ تا ۶ ساعت بعد از  مکمل های منیزیم استفاده کنید.

این کار باعث می شود تا اثربخشی منیزیم به بیشترین حد ممکن برسد. علاوه بر این افرادی که بیس فسفونات مصرف می کنند تا جلوی از دست رفتن استخوان های خود را بگیرند باید دقت زیادی در این امر داشته و مطمئن شوند که مکمل های منیزیم را حداقل دو ساعت قبل یا بعد از سایر داروها مصرف می کنند. همچنین اگر دیورتیک ها یا مهار کننده های پمپ پروتون را مصرف می کنید لازم است با  متخصص خود مشورت کرده بهترین برنامه برای مصرف مکمل های منیزیمی برای شما تعیین شود.

تداخلات دارویی احتمالی با منیزیم

نشانه های کمبود منیزیم چیست؟

 پیش از آنکه در رابطه با بهترین زمان مصرف قرص منیزیم صحبت کنیم لازم است علائم کمبود منیزیم در بدن را بشناسیم. در واقع افرادی که به شدت به مکمل های منیزیم نیاز دارند آزمایش هایی را در این رابطه انجام داده و پزشک متخصص مصرف مکمل های منیزیم را توصیه کرده است. علائم کمبود منیزیم به طور معمول در  افرادی که مشکل خاصی ندارند به ندرت دیده می شود.

در واقع کمبود منیزیم می تواند ناشی از مصرف بیش از حد الکل، عوارض جانبی برخی از داروها و نیز ابتلا به بیماری ها و اختلالات گوارشی و دیابت باشد. به یاد داشته باشید که در افراد مسن کمبود منیزیم بیش از سایر افراد مشاهده می شود. در این قسمت برخی از مهم ترین نشانه های کمبود منیزیم در بدن آورده شده است:

  • بی اشتهایی
  • حملات ناگهانی
  • گرفتگی عضلات
  • تغییرات شخصیتی
  • تغییرات در ریتم قلب یا اسپاسم قلبی
  • بی حسی
  • تهوع  یا استفراغ
  • حس سوزش و خارش
  • خستگی مفرط یا ضعف بدنی
نشانه های کمبود منیزیم چیست؟

کلام آخر

در این مقاله تلاش کرده ایم تا بهترین زمان جذب منیزیم + خواص آن را به طور کامل و در عین حال واضح و شفاف توضیح دهیم. به طور کلی مصرف مکمل های منیزیم همراه با غذا تا حد زیادی می تواند برخی از عوارض جانبی  حاصل از مصرف آن را کاهش دهد. در واقع از زمانی  مصرف منیزیم اهمیت پیدا می کند که شما برخی از داروهای خاص مانند آنتی بیوتیک ها یا بیس فسفونات ها را مصرف می کنید. با توجه به این که تاثیرات مثبت مکمل های منیزیم با مصرف طولانی و منظم آن مشخص می شود، مصرف منظم مکمل به صورت روزانه مهم تر از زمان مصرف آن است.

از  شما متشکریم که تا انتهای این مقاله ما را همراهی کرده اید. امیدواریم مطالب گفته شده در رابطه با مصرف منیزیم برای شما مفید واقع شده باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا